15. februar, 2024

To fuldtidsstillinger i sekretariatet hos Naturvejledning Danmark

Vil du være med til at opbygge børns naturfaglige kompetencer og styrke børns naturdannelse?

Så har vi netop nu opslået to fuldtidsstillinger i vores succesfulde Krible Krable-projekt. Vi søger både en projektleder og en projektmedarbejder, der vil være med til at løfte projektet samt deltage i andre opgaver og udviklingsprojekter i sekretariatet.

Stillingerne er begge faste, og i udgangspunktet 37 timer om ugen. Du bliver ansat i Naturvejledning Danmarks sekretariat på Ledreborg i Lejre, hvor du får et arbejdsfællesskab med 6 andre kolleger, der arbejder med projekter rettet mod naturformidling, natursociale indsatser samt børn og unge. Vi er en uformel og fleksibel arbejdsplads, der rummer forskellige fagligheder.

Stillingerne vil indebære en vis rejseaktivitet.

Hvis du vil vide mere om stillingerne og om vores arbejde, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Jakob Simonsen på jakob@naturvejledningdanmark.dk eller på tlf. 3152 3690. (dog ikke uge 7).

Ansøgningsfristen er 15.3.2024 kl. 12 – men send gerne din ansøgning før, da vi løbende læser dem og inviterer til samtale.

Du søger via Jobindex på følgende links:

Projektmedarbejder: https://www.jobindex.dk/jobannonce/502958/projektmedarbejder-til-krible-krable-mm

Projektleder: https://www.jobindex.dk/jobannonce/502962/projektleder-til-krible-krable

 

Flere nyheder

Her kan du læse flere af foreningens nyheder, artikler og tidligere foreningsblad, NATURvejleder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du ikke gå glip af nyheder om formidlingen af natur i Danmark, tilbud om formidlingskurser eller nyt fra foreningen, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.

 

Vi glæder os til at fortælle dig mere!

Scroll to Top