26. april, 2024

Tegnefilm og undervisningsmateriale om biodiversitet fra Naturvejledning Danmark

Naturvejledning Danmark har fået udviklet et stort undervisningsmateriale, herunder forskellighedsduge til både planter, svampe og dyr samt 5 tegnefilm om biodiversitet i forskellige naturtyper. Nu ligger det klar til brug!

Materialer og film er produceret i forbindelse med projektet “Biodiversitet og Natursyn” og en del af vores medlemmer været involverede i processen. Vi glæder os til, at materialet kommer ud og leve. Brug det og del det gerne.

Tak til Pernille Haugaard Jensen, Mai Westhoff og Sarah Nørregaard Jensen for udvikling af materiale, til Ulla Hjøllund Linderoth for naturfagskonsultentbistand og til Franz Holmberg, Andreas Hermann, Sara Nørregaard Jensen, Christine Ditlefsen, Judith Sølvkjær og Tue Skovgård Larsen for sparring på tegnefilm.

Du kan finde tegnefilm og undervisningsmaterialer på Skoven i Skolen under Naturvejledning Danmarks visitkort: Naturvejledning Danmark | Skoven i skolen (skoven-i-skolen.dk)

 

Flere nyheder

Her kan du læse flere af foreningens nyheder, artikler og tidligere foreningsblad, NATURvejleder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du ikke gå glip af nyheder om formidlingen af natur i Danmark, tilbud om formidlingskurser eller nyt fra foreningen, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.

 

Vi glæder os til at fortælle dig mere!

Scroll to Top