19. februar, 2024

Erfaren naturskoleleder til Naturskolerne i Rude Skov og Raadvad

Har du lyst til at stå i spidsen for Naturskolerne i Rude Skov og Raadvad? Og brænder du for sammen med et hold af dygtige medarbejdere at skabe motiverende undervisning og aktiviteter, der kan supplere vores folkeskolers arbejde med naturfag og naturforståelse i kommunerne Rudersdal, Gentofte og Lyngby-Taarbæk?

Vi søger en dygtig naturskoleleder til Naturskolerne i Rude Skov og Raadvad. 

Som leder for naturskolerne har du ansvaret for den daglige ledelse af personalet, driften, etablering af et stærkt fagmiljø, budgettet samt administrationen – herunder bookingadministration af læringsaktiviteter på skolerne. Du er endvidere ansvarlig for betjening af naturskolernes bestyrelse og refererer til udviklingschefen i Rudersdal Kommune, som har den formelle ansættelseskompetence. 

Udover den ledelsesmæssige opgave påhviler det lederen af naturskolerne at tilrettelægge og forestå undervisning i samarbejde med medarbejderne. I relation til denne opgave er naturskolerne en del af det pædagogiske udviklingsarbejde, som pågår i kommunerne, så disse områder eller temaer også bliver en del af Naturskolernes udviklingsprocesser. Kommunerne er aktuelt optaget af at skabe de bedst mulige deltagelsesmuligheder for alle elever, undervisning gennem problemløsning (UGP) eller projektbaseret læring (PBL) samt naturdannelse. Et andet fokusområde er at styrke tilbuddet for kommunernes udskolingsklasser – særligt i relation til naturfagsprøven. 

 

Din profil 

Vi søger en stærk (fag-)didaktisk leder, der har vilje til og erfaring med ledelse fra en lignende stilling. Du har stor faglig indsigt i såvel natur som naturfag og har kendskab til tilgange der skaber nysgerrighed og motivation hos børnene, så de selv får lyst til at være aktive og undersøgende i deres relation til naturen. Du er i stand til at gennemføre eksemplariske undervisningsforløb for elever såvel som for voksne kursister. Du har stærke kommunikative kompetencer, der skaber klarhed om retningen og målene for naturskolerne. Du evner derudover at være i dialog med omverdenen og er dygtig til at opbygge og vedligeholde relationer til skolernes eksisterende såvel som potentielle samarbejdspartnere. 

Du er beslutningsdygtig med gennemslagskraft og er i stand til at sætte tydelige rammer og skabe forståelse for beslutningerne såvel indadtil som udadtil. Du er empatisk og lydhør overfor nye idéer, kan motivere og inspirere, og har erfaring med at facilitere forandringer. Du har en smittende arbejdsglæde og sætter trivslen og samarbejdet højt. Du har sans for økonomisk styring og strategisk ressourceanvendelse.  

 

Derfor skal du vælge os 

Vi tilbyder en arbejdsplads med spændende og afvekslende opgaver i samspil med den natur skolerne er omgivet af. Du får et job, hvor udvikling og drift går hånd i hånd, i et tæt samarbejde med kommunernes skoler og daginstitutioner. Du kommer til at samarbejde med erfarne, dygtige og engagerede medarbejdere i et job med gode udviklingsmuligheder og høj faglighed. 

 

Ansættelsesvilkår 

Du bliver organisatorisk tilknyttet Skoleområdet i Rudersdal Kommune, afdeling Udvikling og Analyse, der fysisk er placeret i Administrationscentret i Birkerød, Stationsvej 36, 3460 Birkerød. Din dagligdag vil være på naturskolernes 2 matrikler i Rude Skov og Raadvad. 

Tiltrædelse pr. 1. maj 2024 (gerne før). 

Løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst for området. 

 

Om os 

Naturskolerne drives i et samarbejde mellem Naturstyrelsen Hovedstaden, Gentofte Kommune, Lyngby-Taarbæk Kommune og Rudersdal Kommune. 

Naturskolerne i Rude Skov og Raadvad er etableret pr. 1. august 2008 ved en sammenlægning af de to tidligere naturskoler Raadvad Naturskole og Rude Skov Naturskole.  

Naturskolerne i Rude Skov og Raadvad har officiel adresse i Åhuset, Raadvad 50, Kgs. Lyngby, men råder desuden over Naturfagslaboratoriet (del af Raadvad 40) samt Rude Skov Naturskole, Biskop Svanesvej 50, Birkerød og Grevemosehus, Biskop Svanesvej 48, Birkerød. 

Du kan læse mere om os her: www.naturskolerne.dk

 

Ansøgning og samtale 

Ansættelsessamtaler afholdes henholdsvis den 14. marts (1. samtale) og 18. marts (evt. 2. samtale) 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte :

Morten Kliim-Due
Udviklingschef
mdu@rudersdal.dk
Tlf.: 7268 4414 

Ansøgningsfrist: 6. marts 2024

Søg stillingen her.

Rudersdal Kommune ligger naturskønt i et af Nordsjællands smukkeste områder – tæt på skov og mark og med nærhed til sø og hav. Vi har en ambition om at være landets bedste bo-kommune. Vi vil møde kommunens borgere dér, hvor de er, og vi vil gerne finde nye veje sammen. 

Flere nyheder

Her kan du læse flere af foreningens nyheder, artikler og tidligere foreningsblad, NATURvejleder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du ikke gå glip af nyheder om formidlingen af natur i Danmark, tilbud om formidlingskurser eller nyt fra foreningen, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.

 

Vi glæder os til at fortælle dig mere!

Scroll to Top