28. august, 2018

To lister skal samle naturvejledere med særlig viden

Hjælp lærere, pædagoger og andre med sparring – og hjælp samtidig med at synliggøre naturvejledernes vigtige arbejde. Har du viden om udeskole, eller viden om FN’s Verdensmål, bæredygtig udvikling og grøn omstilling, så skriv dig på en af følgende to lister.

Kom på liste over naturvejledere med viden om VERDENSMÅL

Arbejder du med FN´s Verdensmål, bæredygtig udvikling og grøn omstilling? Og har du lyst til at dele din viden med andre? Så skriv dig på listen over ressourcepersoner HER.
Ved tilmelding siger du ja til at blive kontaktet af lærere, pædagoger og andre som ønsker sparring om opstart af aktiviteter som formidler FN’s Verdensmål i dit lokalområde.

Kom på liste over naturvejledere med viden om UDESKOLE

Har du viden om udeskole? Og vil du støtte udvikling af udeskole i dit lokalområde? Så skriv dig meget gerne på listen over naturvejledere, som kan virke som sparringspartnere eller ressourcepersoner i forbindelse med etablering af udeskole.

Find listen HER.

En del af synlighedsprojektet

Listerne vil blive delt via Naturvejlederforeningens hjemmeside – og til fælles arrangementer som Naturens Dag 9. september og UdeskoleNetværksmødet den 1. og 2. oktober på Kattinge Værk i Nationalpark Skjoldungernes Land. Så skriv dig gerne på hurtigt.
Det er Naturvejlederforeningens Bestyrelse og synlighedsprojektet “Naturvejledning i Danmark”, som står bag.

Flere nyheder

Her kan du læse flere af foreningens nyheder, artikler og tidligere foreningsblad, NATURvejleder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du ikke gå glip af nyheder om formidlingen af natur i Danmark, tilbud om formidlingskurser eller nyt fra foreningen, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.

 

Vi glæder os til at fortælle dig mere!

Scroll to Top