14. marts, 2022

Tilmeld dig årskonferencen

Så er det muligt at tilmelde sig årskonferencen! Tilmeldingen sker lidt anderledes end normalt via nemtilmeld.dk frem for webshoppen.

Tilmeldning er selvfølgelig stadig nem og lige til. Find linket til tilmeldingen neden for.

Vi håber på at se en masse af jer til den første årskonference i tre år.


Årskonferencen 2022

Kære naturvejledere

Det er med stor glæde, at det Sydjyske Naturvejledernetværk nu endelig kan invitere jer til Naturvejledernes Årskonference 2022 og hermed kan præsentere programmet for jer. Konferencen ligger i år fra onsdag til fredag d. 27.-29. april og finder sted i Sønderjylland – naturligvis i smukke omgivelser ved Gråsten, nær Sønderborg. Og vi glæder os til at se jer alle igen!

Faglighed og Fællesskab

Konferencen har som altid fokus på både faglighed og fællesskab og måske især i år, trænger vi alle til at få tanket godt op på begge dele. Vi har planlagt 7 vidt forskellige workshops, så det er muligt for alle at finde ny faglig inspiration og viden, som kan bringes i spil i jeres daglige praksis som naturvejledere. Derudover er der selvfølgelig også plads til erfaringsudveksling, fællesskab og hygge og vi har valgt at sætte tid af i programmet, til at de regionale netværk også kan mødes og få hilst på hinanden og budt nye medlemmer ordentligt velkommen.

Grænser for naturvejledning

Da vi I Sønderjylland befinder os I grænselandet, vil konferencens overordnede tema netop være “Grænser for Naturvejledning”. Ud over at I selvfølgelig får et indblik i den sønderjyske kultur og arv, vil vi under konferencen undersøge forskellige grænser for naturvejledning.

Hvilke muligheder og begrænsninger ligger der for naturvejledning, afhængigt af de mange forskellige konstruktioner og typer af ophæng, der er på naturvejledning – kommunalt, statsligt, selvejende institutioner og privat? Skal vi selv stå for al den direkte formidling eller kan vi opnå samme faglighed i naturvejledningen ved at holde kurser og uddanne andre? Kan naturen helbrede? Skal vi både formidle natur- og kulturhistorie – eller hvor går vores faglige grænse? Alt dette og meget, meget mere undersøger vi sammen med jer gennem workshops, erfaringsudveksling og gode snakke ved bålet i løbet af tre intense og spændende dage.

Da 100-års jubilæet for Sønderjyllands genforening i 2020 blev en lidt tam affære, tager vi revanche torsdag aften, hvor festligheder og dresscode selvfølgelig er præget af 1920’erne med fællessang, flat cap og fjerboa. Så husk at finde din charleston eller din gadedrenge garderobe frem, så garanterer vi for en god fest.

Læs hele programmet her

Flere nyheder

Her kan du læse flere af foreningens nyheder, artikler og tidligere foreningsblad, NATURvejleder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du ikke gå glip af nyheder om formidlingen af natur i Danmark, tilbud om formidlingskurser eller nyt fra foreningen, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.

 

Vi glæder os til at fortælle dig mere!

Scroll to Top