29. juni, 2023

Projektleder til naturvejledningsindsatser for børn og unge

Er du den erfarne projektleder og kompetente ildsjæl, der kan være med til at styrke naturvejledningens rolle i samfundet? Har du lyst til at være med til at udvikle og udbrede brugen af natur og fællesskaber til at skabe livskvalitet for børn og unge? Og har du evnerne til at skabe gode relationer mellem forskellige aktører i kommunerne? Så har vi en stilling i Danmarks stærkeste faglige fællesskab for naturformidlere til dig.

Ansøgningsfrist 17. august 2023.

Naturvejledning Danmark vil gennem en række initiativer arbejde for, at børn og unge får tilbud om tættere relation til naturen. Det skal ske både gennem samarbejder med kommuner i forbindelse med projekter, og via kampagner rettet direkte mod daginstitutioner og skoler, som f.eks. Mikro Science Festival.

Vi søger derfor en erfaren projektleder, der kan indgå i organisationens arbejde med naturvejledning for børn og unge. En hjørnesten i stillingen er det nye projekt “Frirum og Fællesskab”, som du får ansvaret for. Projektets formål er at udvikle natursociale metoder, hvor naturen anvendes som et fællesskabende frirum, der kan fremme trivsel, handlekraft, samhørighed og udvikling af sociale kompetencer blandt unge i mental mistrivsel. Projektet foregår i samarbejde med fire kommuner. Projektet er støttet af VELUX FONDEN og løber frem til 2026.

Naturvejledning Danmark barsler desuden med en række andre initiativer, som skal skabe øget livskvalitet gennem naturdannelse af børn og unge, primært via daginstitutioner og grundskole. Disse initiativer vil du også være med til at udvikle og føre ud i livet.

Flere nyheder

Her kan du læse flere af foreningens nyheder, artikler og tidligere foreningsblad, NATURvejleder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du ikke gå glip af nyheder om formidlingen af natur i Danmark, tilbud om formidlingskurser eller nyt fra foreningen, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.

 

Vi glæder os til at fortælle dig mere!

Scroll to Top