9. februar, 2023

Naturfotografering med børn og unge ved brug af mobilen

Vil du også gerne give de børn og unge, du arbejder med, en ny sej teknisk færdighed og engagere dem i en anderledes tilgang til at komme ud og undersøge naturen, så er det her lige noget for dig!

Kom med til en gratis inspirationsdag med spændende faglige inputs om, hvordan man kan arbejde med naturfotografering ved brug af mobiltelefonen sammen med børn og unge. Dagene afholdes i forbindelse med lanceringen af et nyt og gratis undervisningsmateriale om naturfotografering samt igangsættelsen af en landsdækkende naturfoto-konkurrence for børn og unge. Materialet er udviklet gennem projektet: ’Børn og unge stiller skarpt på naturen’, som er målrettet arbejdet med børn og unge 10-18 år.

Der vil blive afholdt 3 inspirationsdage forskellige steder i landet. To af de professionelle og knalddygtige naturfotografer bag projektet, David Buchmann og Henrik Egede-Lassen, vil lede jer gennem dagen. Her vil I få ny viden og udvikle færdigheder i at arbejde med naturfotografering med børn og unge samt få et indblik i det materiale, der snart derefter vil blive til rådighed for alle, der har lyst til at beskæftige sig med det.

Det er selvfølgelig helt gratis at deltage på dagen, og der bliver sørget for lækker frokost, kaffe og kage undervejs. I løbet af dagen skal i prøve kræfter med projektets materiale og derfor selv ud at fotografere naturen med jeres telefoner – så husk at have strøm på!

Tid og sted
  • 4. marts: Århus – Caféen Folkehuset Vestervang, Vestervang 16, 8000 Aarhus C.
  • 5. marts: Odense – Kunstbygningen Filosoffen, Store sal, Filosofgangen 30, 5000 Odense C.
  • 11. marts: København – Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brugge 18, 2300 København S
Program

Kl. 11.00: Velkommen og præsentation af projektet

Kl. 11.15: Hvorfor er naturfotografi så fedt og hvad er en naturfotograf?

Kl. 11.30: Hyggelig fælles frokost

Kl. 12.00: Workshop 1: Hvordan arbejder man med naturdannelse og naturfotografi med børn og unge?

Kl. 12.45: Præsentation af materialet i projektet og tankerne bag

Kl. 13.15: Pause, kaffe og kage

Kl. 13.30: Øvelser med materialet: Ud i felten – tilbage og printe

Kl. 14.00: Workshop 2: Vær med til at gøre projektet bedre – diskussion og feedback på materiale og brug

Kl. 14.30: Tak for i dag

Tilmelding

For yderligere information om dagene og/eller tilmeldingen til eventet kontakt Sara Lisa Egebæk fra Norion Consult på mail: sle@norion.dk. Mailen skal indeholde navn, arbejdsplads/område og hvilken inspirationsdag man ønsker at deltage i. Tilmeldingen foregår ved først til mølle-princippet.

Vi håber eventet har vakt din interesse og vi glæder os til at se jer!

Projektet ’Børn og unge stiller skarpt på naturen’ er udviklet i et samarbejde mellem Ungdomsringen, selvstændige professionelle naturfotografer, Selskabet for Dansk Fotografi og NORION Consult med midler fra Friluftsrådet.

Flere nyheder

Her kan du læse flere af foreningens nyheder, artikler og tidligere foreningsblad, NATURvejleder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du ikke gå glip af nyheder om formidlingen af natur i Danmark, tilbud om formidlingskurser eller nyt fra foreningen, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.

 

Vi glæder os til at fortælle dig mere!

Scroll to Top