27. november, 2020

Online-seminar i netværket for Naturen som social løftestang

Flere og flere udsatte boligområder bliver renoveret med tanke om at få mere nær natur og udendørs naturoplevelser indbygget i deres design. Netværket for Naturen som sociale løftestang inviterer til et online seminar hvor naturvejledere kan høre mere om projekter, der sætter fokus på udsatte boligområder og naturoplevelser.

Nanna Muusmann (Civica, Odense) giver os et indblik i de grønne greb, der er indtænkt i udviklingsplanen for Vollsmose, samt et bud på, hvordan de nye områder kan aktiveres i samspil med de sociale indsatser.

Naturvejleder Sarina Mischa Møller (Verdens Skove) der fortæller om Junior Rangers – et lommepenge-job hvor unge i Gellerup bliver uddannet til at formidle og engagere andre børn, unge og voksne i naturen.

Specialkonsulent Eva Skytte (Naturkonsulenterne) vil belyse, hvad natur og udeliv kan betyde for udsatte børn og familier, samt hvorfor det kan give god mening at arbejde systematisk med det.

Seminaret er et samarbejde med Boligsocial Net (Boligforeningers landsforening) og Netværk for naturen som social løftestang i Naturvejledning Danmark.

Tilmelding sker gennem dette link

Boligsociale indsatser og naturen som medspiller (boligsocialnet.dk)

Flere nyheder

Her kan du læse flere af foreningens nyheder, artikler og tidligere foreningsblad, NATURvejleder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du ikke gå glip af nyheder om formidlingen af natur i Danmark, tilbud om formidlingskurser eller nyt fra foreningen, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.

 

Vi glæder os til at fortælle dig mere!

Scroll to Top