5. oktober, 2020

Nyt om Naturvejledning Danmarks sekretariat

Naturvejledning Danmark forstærker organisationen – Mette Aaskov Knudsen ansat som sekretariatslederNaturvejledning Danmarks bestyrelse kan med glæde og stolthed informere om, at der indgået en aftale med Mette Aaskov Knudsen om, at hun fra 1. august 2020 er ansat som sekretariatsleder for foreningens sekretariat, hvor Kari Hald, Lenette Schunck og Mette Aaskov Knudsen udgør de daglige medarbejdere.

Ud over at stå i spidsen for Naturvejlederuddannelsen, bliver Mettes arbejdsopgaver at understøtte bestyrelsens arbejde, hvad angår økonomi, administration, mødeafholdelse, medlemshåndtering og projektudvikling, herunder kontakt til fonde og andre samarbejdspartnere.

Bestyrelsen er meget begejstret for at Mette Aaskov Knudsen har takket ja til tilbuddet om at være sekretariatsleder, da det vil være med til at understøtte foreningens igangværende forandringsproces.

Der er ikke mange i Danmark med så stort et kendskab til naturvejledning og Mettes mange erfaringer gør hende til den bedste person til at lede sekretariatet på Ledreborg. På denne måde bliver koblingerne mellem bestyrelsen, ansatte, medlemmer, netværk og de respektive indsatser i regi af strategien kun mere udtalte.

At naturvejlederne i Danmark igen har et bemandet sekretariat sender et stærkt og signal om foreningens professionalisering til fonde, kommuner og vores mange samarbejdspartnere.

 

På vegne af bestyrelsen

Jakob Walløe, Formand

Flere nyheder

Her kan du læse flere af foreningens nyheder, artikler og tidligere foreningsblad, NATURvejleder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du ikke gå glip af nyheder om formidlingen af natur i Danmark, tilbud om formidlingskurser eller nyt fra foreningen, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.

 

Vi glæder os til at fortælle dig mere!

Scroll to Top