14. februar, 2021

Nyt NATURvejleder på gaden

Det er vinter – og for en gangs skyld endda med minusgrader, frost og sne, så det er bare med at komme ud og få en på opleveren. – Men når du nu har været ude i kulden og du er kommet ind igen, har fået tændt op i brændeovnen og brygget en god kop kaffe at lune dig på – så har vi sørget for lidt læsestof med mening og indsigt.Bestyrelse, udvalg, projekter og en lang række naturvejledere over det ganske danske land, er dykket ned i Naturvejledning Danmarks Strategiplan og sætter den i spil.

Læs med og få strategien ind under huden, op på lystavlen og frem som et aktiv i din egen naturvejlederhverdag.

NATURvejleder februar 2021 – Strategiplan 2025

Arbejdet med at udforme en strategi er ikke en nem størrelse. I Naturvejledning Danmark tog det faktisk næsten halvandet år at få den udarbejdet og godkendt. Den store indsigt, vi fik i udarbejdelsen af strategien og de mange refleksioner, vi har gjort os i løbet af 2020, vil vi gerne dele med jer. Vi har også inviteret en lang række af dine naturvejlederkolleger til at dele deres refleksioner om strategien og hvad den betyder ude hos dem. Alt dette kan du læse i denne udgave af NATURvejleder, hvor en række spændende artikler forhåbentlig kan give lidt inspiration til spændende projekter og tiltag, der kan være med til at styrke naturvejledningen og foreningen.
Jakob Walløe Hansen, Formand

Flere nyheder

Her kan du læse flere af foreningens nyheder, artikler og tidligere foreningsblad, NATURvejleder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du ikke gå glip af nyheder om formidlingen af natur i Danmark, tilbud om formidlingskurser eller nyt fra foreningen, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.

 

Vi glæder os til at fortælle dig mere!

Scroll to Top