17. oktober, 2020

Nyt fra jagtnetværket

Bruger du vildt, jagt eller fiskeri i din formidling, eller kunne du tænke dig at blive inspireret til det, så kan du nu melde dig ind i Jagtnetværket. Det er ganske uforpligtende at være med i netværket og koster ingenting. I jagtnetværket inspirerer vi hinanden, vi hjælper hinanden og vi har både faglig sparring og socialt samvær i højsædet.

Fra efteråret 2021, når der forhåbentlig er kommet styr på covid-19 situationen, vil du modtage tilbud om et treårigt kursusforløb. Du kan tilmelde dig hele forløbet. Har du brug for en mere fleksibel tilgang til at deltage i kursusdagene, kan du tilmelde dig fra gang til gang. Der vil komme en mindre brugerbetaling på disse forløb. Men det er fortsat gratis at være med i netværket.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen 5. februar, hvor vi sammen med biologifagligt netværk planlægger en netværksdag omhandlende spor. Underviser på kursusdagen bliver Verner Frandsen, der er inkarneret sporentusiast, forfatter og en af landets dygtigste til at formidle spor. Kurset bliver afholdt ved Jagtens Hus på Kalø. Nærmere info bliver sendt ud igennem biologifagligt netværk og jagtnetværket.

Ønsker du at melde dig ind i jagtnetværket, så send en mail til netværkets tovholder Franz Holmberg på fho@jaegerne.dk. Du kan altid ringe til Franz på tlf.: 6118 8393, hvis du vil høre mere om netværket.

Flere nyheder

Her kan du læse flere af foreningens nyheder, artikler og tidligere foreningsblad, NATURvejleder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du ikke gå glip af nyheder om formidlingen af natur i Danmark, tilbud om formidlingskurser eller nyt fra foreningen, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.

 

Vi glæder os til at fortælle dig mere!

Scroll to Top