11. maj, 2022

Nye ansættelser i sekretariatet

Kære alle!Nedenfor følger et par meget glædelige udmeldinger, der vedrører den oprustning, der blev lagt op til ifm. de tre stillingsopslag, som foreningen gik ud med i tiden op til påske.Nu er vi parat med udmeldingen om ansættelsen af en sekretariatsleder og en projektmedarbejder til Mikro Science Festivalen og vi er sikker på, at I vil synes om valgene til de to stillinger.Tag godt imod vores nye kollegaer!Bedste hilsner Bestyrelsen

Naturvejledning Danmark ansætter erfaren sekretariatsleder

Jakob Simonsen tiltræder den 1. juni i en ny stilling som sekretariatsleder i Naturvejledning Danmark.

Det er med udtalt stolthed og glæde, at bestyrelsen for Naturvejledning Danmark kan meddele, at Jakob Simonsen i fremtiden skal slå sine folder med udgangspunkt i sekretariatet på Ledreborg.

Jakob kommer senest fra en længere ansættelse i Friluftsrådet, hvor flere af jer sikkert har stiftet bekendtskab med Jakob, hvor han har været med til at forvalte udlodningspuljen.

I den nye stilling skal Jakob Simonsen levere på en række projektspecifikke punkter, lige såvel som at understøtte bestyrelsen i dens arbejde. Derved sikres og forstærkes foreningens nuværende udvikling i regi af strategien, der blev godkendt i 2020.

I samarbejde med de nuværende ansatte, Kari Hald, Lenette Schunck og Eva Skytte og to nye medarbejdere (læs nedenfor og mere i et senere nyhedsbrev), skal Jakob være med til at sætte retning på en lang række indsatser, der omfatter store og små projekter, udvikling af nye projekter, identificere behov for og udarbejde processer og rutiner i sekretariatet.

Der vil endvidere være et vist element af fundraising forbundet til stillingen og her glæder vi os til Jakob Simonsen strategiske evner slår igennem i form af nye spændende tiltag, der kan være med til at sikre naturvejledningen en central plads i fremtidens naturformidling.


NaturSara stempler ind i Mikro Science Festivalen

I den nye stilling som projektmedarbejder i foreningens nyeste tiltag, Mikro Science Festival, er det en stor fornøjelse for bestyrelsen at kunne byde velkommen til Sara Bøndergaard, der for flere af jer bedre er kendt som NaturSara.

Sara er i gang med at tage naturvejlederuddannelsen, men er ikke ny udi naturvejledningen. Tværtimod er det med en stærk projektportefølje og med erfaring indenfor sidemandsoplæring, at Sara med legende og eksperimenterende tilgang vil sætte god retning i det nye projekt, der er finansieret af Novo Nordisk Fonden.

I sin deltidsstilling, der er berammet frem til udgangen af 2023, vil Sara indgå i tæt makkerskab med Kari og Lenette, da der vil være en udtalt kobling til Krible Krable.

Flere nyheder

Her kan du læse flere af foreningens nyheder, artikler og tidligere foreningsblad, NATURvejleder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du ikke gå glip af nyheder om formidlingen af natur i Danmark, tilbud om formidlingskurser eller nyt fra foreningen, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.

 

Vi glæder os til at fortælle dig mere!

Scroll to Top