10. februar, 2023

Mikro Science Festival 2023

InspirationsmaterialeVi er i fuld gang med at planlægge inspirationsmaterialet til årets Mikro Science Festival, der løber af stablen i daginstitutioner over hele landet i uge 39.

I år er det overordnede tema ”Rummet”, som igen er delt i tre underemner:

  • Jorden for de yngste
  • Solen for de mellemste
  • Månen for de ældste

I kan som naturvejledere være med til at udbrede kendskabet til denne uge ved at fortælle jeres lokale dagtilbud om ugen og henvise dem til hjemmesiden www.mikrosciencefestival.dk

Læs mere om Mikro Science Festival og find sidste års inspirationshæfte her.

 

Kompetenceløft i sidemandsoplæring

Vi søger naturvejledere, der vil tilbyde kompetenceløft i form af sidemandsoplæring til lokale dagtilbud, der gerne vil deltage i Mikro Science Festival i uge 39. Forløbene skal gerne foregå inden uge 39 og behøver ikke tage udgangspunkt i årets tema.

Du får en række fordele og skal til gengæld stå for et sidemandsoplæringsforløb i en institution. Læs mere om, hvad et sidemandsoplæringsforløb omhandler her.

Du får

  • et virtuelt opstartskursus om sidemandsoplæring onsdag d. 12. april kl. 15-17.
  • et inspirationshæfte med gode vinkler på sidemandsoplæring, huskeliste, historier fra virkeligheden og konkrete redskaber til direkte brug i institutionen
  • en afsluttende evalueringsdag, hvor du fortæller om dit projekt og får nye gode ideer fra de andres.
  • 5000 kr. pr. forløb (Du kan max søge om tilskud til 2 forløb)

Hvis du er interesseret i at lave et forløb så skriv en mail til sara@naturvejledningdanmark.dk senest mandag d. 20. marts.

Skriv hvor I landet du arbejder, og om du gerne vil udbyde 1 eller 2 forløb. Vi forbeholder os ret til at fordele forløbene jævnt ud over landet.

Hvis du deltog i sidemandsoplæringsforløb sidste år, skal du tilbyde det til nye institutioner i år.

Flere nyheder

Her kan du læse flere af foreningens nyheder, artikler og tidligere foreningsblad, NATURvejleder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du ikke gå glip af nyheder om formidlingen af natur i Danmark, tilbud om formidlingskurser eller nyt fra foreningen, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.

 

Vi glæder os til at fortælle dig mere!

Scroll to Top