1. juni, 2019

“Krible Krable” – NATURvejleder 2019 – Nr. 1

HURRA – vi har fået mange millioner til at videreføre Krible Krable projektet. I lykkerusen skal vi dog ikke glemme, at projekt Krible Krable 3 i allerhøjeste grad ligge på skuldrene af både Krible Krable 1 og 2. Og på skuldrene af alle de fantastiske kolleger ude omkring i landet, som har kriblet og krablet i flere år.

Krible Krable 2 blev officielt afsluttet med udgangen af 2018, og i den forbindelse giver det god mening at give et tilbageblik på alle de fantastiske arrangementer og aktiviteter der er blevet lavet landet over. Måske er der ideer og indspark der kan tages med over i det nye projekt. Og i hvert fald er der en evalueringsrapport, som kan være med til at kvalificere indgangsvinklerne og aktiviteterne i forhold til Krible Krable 3.

Vi kan være stolte af os selv – men vi må ikke hvile på laurbærrene. Hent inspiration til videre kriblen og krablen i dette blad, og byd selv ind med nye aktiviteter på både hjemmeside og Facebook.

Download og læs bladet her.

  • Redaktionens leder
  • Foreningens leder
  • Forankring af Krible Krable sker i samspil
    I efteråret 2018 blev der iværksat en kvalitativ undersøgelse af forankring af Krible Krable. 22 repræsentanter fra daginstitutioner, skoler og naturskoler deltog. Artiklen giver et indblik i undersøgelsens vigtigste læring: hvad påvirker og understøtter forankring ?
  • En kriblende og krablende brobygning
    Et eksempel på, hvordan Krible Krable er brugt som ramme i et større kommunalt samarbejdsprojekt – på tværs af afdelinger. Et brobygningsprojekt mellem institution og skole i Slagelse Kommune.
  • Krible Krable på Folkemødet i Allinge
    Et eksempel på, hvordan Krible Krable er med til at synliggøre naturvejledernes arbejde, ved at være til stede på konferencer og større events.
  • Kan rejer understøtte arbejdet med sproglig udvikling for 0-2 årige?
    Et Krible Krable lærinsgforløb for de 0-2 årigt, som lægger vægt på sproglig udvikling. Et eksempel på, hvordan Krible Krable universet kan bruges som grundlag for læringsforløb.
  • Krible-Krable kursus-karavane
    Et eksempel på, hvordan samarbejde på tværs af kommunegrænser og økonomisk støtte fra Krible Krable kursusmidler, kan løfte kurser til pædagoger til et højere niveau.
  • Sy en snegl
    En billedguide til fremstilling af hånddukkesneglen HrMandFruDitte.
  • Krible Krable ‐ flere små forskere i naturen
    Hvilken vej peger pilen i næste projekt – Krible Krable 3? Læs her et komprimeret uddrag af projektbeskrivelsen.
  • Den lumske skovflåt
    En personlig beretning og en opfordring, til at passe godt på sig selv.

Flere nyheder

Her kan du læse flere af foreningens nyheder, artikler og tidligere foreningsblad, NATURvejleder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du ikke gå glip af nyheder om formidlingen af natur i Danmark, tilbud om formidlingskurser eller nyt fra foreningen, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.

 

Vi glæder os til at fortælle dig mere!

Scroll to Top