3. december, 2020

Krible Krable løfter sløret for næste års tema

ForskelLIGHED – Det er overskriften på næste års tema i Krible Krable projektet. Vores ønske er, at præsentere en ny måde at arbejde med biodiversitet i børnehøjde på.

Læs hvad temaet rummer af produkter og events i dette link

Nogle produkter er for alle: børn, forældre og professionelle.

Andre er for dagplejere, pædagoger, lærere og naturvejledere.

Og enkelte elementer er kun for de naturvejledere, der vælger at være med til at udbyde Krible Krable-arrangementer i maj 2021. Det kunne for eksempel være at arrangere lokale Børne-Bioblitz’er i uge 20 op til den internationale Biodiversitetsdag den 22. maj. – Vi glæder os og håber I er med på legen igen i 2021

PSSSST … Husk snarest at afrapportere dette års Krible Krable-arrangementer, så Krible og Krable kan dannes sig et overblik over, hvor mange børn og voksne, der har stiftet bekendtskab med Krible Krable-projektet i 2020.
Det kan du gøre lige her.
ALLE arrangementer og kurser der enten har præsenteret projektet eller gjort brug af Krible Krables materialer og logo tæller; også selvom du ikke har modtage tilskud fra kursuspuljen til afholdelse.
Som det første i formularen bedes du svare ”Ja” eller ”Nej” til, om du har modtaget tilskud, så vi kan holde de to kategorier adskilt.
På forhånd tak for hjælpen – og rigtig glædelig jul; vi glæder os til næste år 😃

Flere nyheder

Her kan du læse flere af foreningens nyheder, artikler og tidligere foreningsblad, NATURvejleder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du ikke gå glip af nyheder om formidlingen af natur i Danmark, tilbud om formidlingskurser eller nyt fra foreningen, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.

 

Vi glæder os til at fortælle dig mere!

Scroll to Top