28. marts, 2019

Krible Krable kursusmidler til Naturvejledere i 2019

Så er det nu du kan søge om midler til at lave fede Krible Krable kurser i 2019. Takket være midler fra NOVO Nordisk Fonden kan rigtig mange naturvejledere i år få glæde af tilskudsmidler til fede kurser.

Kursus-midlerne kan komme de naturvejledere til gode, der arrangerer Krible Krable kurser målrettet pædagogisk personale fra daginstitutioner, samt lærere og pædagoger fra indskoling og SFO.
Målet med kurserne er at naturvejledere hjælper med at klæde pædagoger og lærere på til at arbejde med emnet “Krible Krable”, samt inspirere til aktiviteter og tværfagligt arbejde, skaber mulighed for erfaringsudveksling og ikke mindst etablere kendskab til den lokale naturvejleder og Krible Krable-projektet som helhed.
Puljen for 2019 udgør 850.000 kr. Du kan ansøge om op til 10.000 kr. i støtte til et Krible Krable kursus. Hver arbejdsplads kan max tildeles 10.000 kr. i støtte.
I vælger selv om kurset skal målrettes daginstitutioner eller indskoling/SFO, eller begge målgrupper. Kurset skal afholdes inden november 2019.
Krible Krable støtter først og fremmest de naturvejledere der går sammen i kursus-karavaner, på tværs af arbejdspladser. Eller naturvejledere der afprøver nye former for kursus- eller vidensdeling, der opkvalificere pædagoger og lærere til at arbejde med emnet Krible Krable.
Du må gerne ansøge selvom du fik støtte til et kursus i 2018.
Beløbet udbetales når kurset er afholdt og Krible Krable har modtaget en faktura på beløbet. Faktura skal være Krible Krable i hænderne senest d. 1. november 2019.

NB: Fristen for indsendelse af ansøgning er d. 26.4.2019

Du ansøger ved at benytte nedstående link og udfylde formularen HER

Flere nyheder

Her kan du læse flere af foreningens nyheder, artikler og tidligere foreningsblad, NATURvejleder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du ikke gå glip af nyheder om formidlingen af natur i Danmark, tilbud om formidlingskurser eller nyt fra foreningen, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.

 

Vi glæder os til at fortælle dig mere!

Scroll to Top