3. oktober, 2019

Krible Krable fuldt bemandet fra 1. november

Det er en stor glæde for Naturvejlederforeningen at kunne byde velkommen til Lenette Schunck Svendsen som vores nye projektmedarbejder for Krible Krable-projektet. Lenette har arbejdet med feltet i mange år. Hun startede i sin tid op med at oprette sin egen naturbørnehave, og har efterfølgende været ansat direkte i flere daginstitutioner. De sidste 4 år har hun haft sin gang på Naturskolerne i Raadvad og Rude skov lidt ”on and off”, for til sidst at blive fastansat i maj 2018 i Lyngby-Taarbæk Kommune, som naturvejleder til dagtilbud og med fagligt kontorfællesskab hos Naturskolerne.

Vi har modtaget 50 fine ansøgninger og inviterede fire kandidater til samtale. Vi var ikke i tvivl om at Lenette var den rette til opgaven og heldigvis accepterede hun tilbuddet og påbegynder ansættelsen i foreningen den 1. november 2019. Det er en projektafgrænset stilling, der løber ind til udgangen af 2022, hvor projektet skal afrapporteres til Novo Nordisk Fonden.

Med alle stillinger i Krible Krable projektet besat er vi nu klar til at sætte fulde sejl i projektet.

Lenette sender nedenstående hilsen – og så vil I helt sikkert snart høre meget mere om og fra hende i alle hjørner af landet.

Hvor er jeg glad for at få chancen for at være en del af næste udgave af Krible Krable projektet. Jeg er både stolt, spændt og lidt nervøs for at tage handsken op og for at være med til at videreudvikle og udvide et allerede velkørende projekt. Et projekt, som berører rigtig mange af foreningens medlemmer, der har støttet flittigt op omkring Krible krable. Jeg glæder mig til at se vol. 3 foldet ud i virkeligheden ude hos jer.

De bedste Krible Krable hilsener fra Lenette (hvis navn heldigvis ikke er så mundret sammen med krible Krable :-))

Flere nyheder

Her kan du læse flere af foreningens nyheder, artikler og tidligere foreningsblad, NATURvejleder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du ikke gå glip af nyheder om formidlingen af natur i Danmark, tilbud om formidlingskurser eller nyt fra foreningen, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.

 

Vi glæder os til at fortælle dig mere!

Scroll to Top