10. august, 2021

GRATIS Naturfagsseminar

Skolebutik.dk og WilkEducation inviterer til spændende naturfagsseminar i august og september. Deltagelsen er gratis, men der er et begrænset antal billetter, og pladserne uddeles efter ‘først-til-mølle.

Skolebutik.dk og WilkEducation inviterer i samarbejde med bl.a. DTU Aqua, Vilsund Blue m.fl. til et 3,5 timers gratis ”hands-on” naturfagsseminar for naturfagslærere og naturvejledere. Seminaret, der afholdes i alt 8 gange tre forskellige steder i landet, byder på fag-faglig inspiration, god forplejning, nyt udstyr og spændende oplæg. Blandt emnerne er nye læseplaner, nye prøvevejledninger, ‘de fire kompetencer’ og inspiration til, hvordan du gør den obligatoriske dataopsamling legende let – så du får masser af overskud til at lade nysgerrigheden blomstre.

Fællesfagligt forløb med muslinger

Dagens afsæt er muslinger som en vigtig brik i den danske historie, fremtidens mad og dansk fiskeri, og både fysik/kemi, biologi, geografi, madkundskab og natur og teknologi bliver bragt i spil. Mød superteamet bag seminaret og læse mere på WilkEducation.dk. 

Naturpark Skjoldungernes Land, Lejre v. Roskilde

Nationalparkens 170 km2 rummer enestående natur, kulturhistorie og nogle af de smukkeste landskaber i Danmark. Her har mennesker levet siden tidernes morgen og efterladt sig masser af spor. Tirsdag d. 14/9 – Onsdag d. 15/9 – Torsdag d. 16/9 2021. Alle dage Kl. 12.30 – 16.00.

Robothus Fyn, Langeskov skole

I RobothusFyn er teknologi, leg og læring i højsædet med en vision om at gøre det muligt for såvel elever som lærere at dygtiggøre sig indenfor robotteknologi, programmering m.m. Tirsdag d. 5/10 – Onsdag d. 6/10 2021. Alle dage Kl. 12.30 – 16.00.

Dansk Skaldyrcenter, Nykøbing Mors

Forsknings-, formidlings- og oplevelsescenteret sætter fokus på Limfjordens skaldyr i såvel dansk som international sammenhæng. Tirsdag d. 31/8 – Onsdag d. 1/9 – Torsdag d. 2/9 2021. Alle dage Kl. 12.30 – 16.00.

Tilmelding

Max. 20 deltagere pr. seminar. Og ja, det er GRATIS med tilmelding efter ‘først-til-mølle’. Tilmelding på: WilkEducation.dk. 

Flere nyheder

Her kan du læse flere af foreningens nyheder, artikler og tidligere foreningsblad, NATURvejleder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du ikke gå glip af nyheder om formidlingen af natur i Danmark, tilbud om formidlingskurser eller nyt fra foreningen, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.

 

Vi glæder os til at fortælle dig mere!

Scroll to Top