8. januar, 2021

Årsstatistik 2020

Årsstatistik for naturvejledning i 2020. Vær opmærksom på at sidste frist for indtastning af årsstatistik for naturvejlederaktiviteter for 2020 er d. 15. januar 2021.

Så hvis du ikke er en af dem, der skriver aktiviteter ind løbende gennem året, så husk at få det gjort inden fristen.

Alle uddannede naturvejledere og naturvejledere under uddannelse opfordres til at indberette deres aktiviteter via systemet www.nvli.dk

Udover at det er vigtigt, at alle bidrager til den fælles statistik, så der er noget skyts at bruge i markedsføringen af naturvejledningen på landsplan, er der også gode anvendelsesmuligheder for den enkelte. Alle, der er oprettet i systemet, kan løbende udskrive diagrammer med egen statistik samt statistik for sit arbejdssted på en overskuelig og præsentabel måde – lige klar til at smide i en rapport til sin chef, lægge frem for sin bestyrelse eller over for lokalpolitikere og andre relevante modtagere.

Desuden kan alle, der er registeret i systemet, lave udtræk med data om naturvejledning i sin egen kommune, på landsplan, på målgrupper, indsatsområder mv. Nederst finder du et link til en oversigt over de fælles indberettede tal for seneste år.

Har du glemt dit kodeord, kan du bruge ”Glemt-kode-funktionen” på loginsiden.

Link til statistiksystemet www.nvli.dk

Link til de seneste årsstatistik

Link til vejledning vedrørende årsstatistik

Fremover vil det være Naturvejledning Danmark, som står for årsstatistikken. Mere om dette senere.

Flere nyheder

Her kan du læse flere af foreningens nyheder, artikler og tidligere foreningsblad, NATURvejleder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du ikke gå glip af nyheder om formidlingen af natur i Danmark, tilbud om formidlingskurser eller nyt fra foreningen, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.

 

Vi glæder os til at fortælle dig mere!

Scroll to Top