Thomas Brændgaard

Webansvarlig

Tlf.: 2229 2694

webugle@naturvejledningdanmark.dk

Jeg er uddannet biolog med fokus på marin økologi. Jeg kommer oprindeligt fra Aarhus-egnen, men kort tid efter jeg blev færdig med min uddannelse, flyttede jeg til Vadehavet, hvor jeg arbejde med naturvejledning i 5 år. Jeg har arbejdet med de mange forskellige grupper, fra små familier og turister, der skal have en oplevelse i Vadehavet, til folkeskoler, gymnasier og universiteter. Det meste har haft et fokus på havet og UNESCO Verdensarv. I 2022 skiftede jeg min bopæl ud med Fyn, hvor jeg nu arbejder som marinbiologi i Miljøstyrelsen 

Jeg har arbejdet med Naturvejledning Danmark siden 2020. Først som suppleant i bestyrelsen og efterfølgende som fuldblodsmedlem. I 2022 gik jeg ud af bestyrelsen, da jeg ikke længere aktivt arbejder med naturvejledning. Foruden arbejdet i bestyrelsen, har jeg siden 2020 været foreningens webmaster (Webuglen). 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du ikke gå glip af nyheder om formidlingen af natur i Danmark, tilbud om formidlingskurser eller nyt fra foreningen, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.

 

Vi glæder os til at fortælle dig mere!

Scroll to Top