Louise Villumsen

Bestyrelsessuppleant

louisevi@stevns.dk

“Jeg hedder Louise Villumsen og er uddannet biolog. Jeg har arbejdet som formidler i over 20 år – først i Givskud Zoo og siden i mange både formelle og uformelle læringsrum. Jeg startede mit liv på Amager, men har også boet midt på Sjælland og midt i Jylland. Jeg er ansat i Stevns Kommune og har primært fokus på lejrskolegrupper fra Stevns Natur Center. Derudover formidler jeg til alskens målgrupper, fra vugge til tæt-på-krukke.
Jeg har været naturvejleder siden 2018, er fra hold 32 og har siddet i bestyrelsen siden 2022. I det frivillige arbejde er mit fokus på netværk og medlemsinddragelse. Jeg mener at det er væsentligt at man er medlem af foreningen, hvis man bruger foreningen. Sammen er vi stærkest. Og vi skal være stærke, hvis vi skal påvirke den politiske dagsorden og få en bedre placering i uddannelsessystemet. Jeg vil arbejde for at naturvejledning er et must og tager meget gerne imod gode råd og kommentarer om det og hvad I ellers ønsker.
Derfor sidder jeg også i uddannelsesudvalget og arbejder med foreningens netværk.”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du ikke gå glip af nyheder om formidlingen af natur i Danmark, tilbud om formidlingskurser eller nyt fra foreningen, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.

 

Vi glæder os til at fortælle dig mere!

Scroll to Top