Jakob Walløe Hansen

Formand

Tlf.: 2372 9463

info@naturvejledningdanmark.dk

Jakob Walløe Hansen, 46 år, født i Ascot, opvokset på Frederiksberg, bor på en gammel gård lige uden for Nykøbing Sjælland.
“Jeg arbejder til daglig som geolog og formidlings- og undervisningsleder i UNESCO Global Geopark Odsherred. Her har jeg været ansat siden 2014. Mit arbejde har over årene udviklet sig fra at være meget praktisk betonet til at være langt mere administrativt. Nogle gange kommer geologien op til overfladen i form af lidt grundforskning, andre gange står den ledelse, lokal projektudvikling eller internationalt samarbejde med UNESCO og andre geoparker; med andre ord; meget varieret.
Har været en del af bestyrelsen siden 2016, hvor jeg blev valgt ind som suppleant på generalforsamlingen på Sletten. Året efter blev jeg valgt som ordinært medlem på Amager og siden Livø i 2018 har jeg været bestyrelsesformand. Herigennem har jeg arbejdet sammen med en masse gode mennesker, lært mange aspekter af dansk naturvejledning og især fået et blik for hvor vi kan gøre en kæmpe forskel. Det har for mig været drivkraften i den omstillingsproces, foreningen har været igennem siden vi i 2020 fik godkendt foreningens strategiplan frem mod 2025. Ser frem til at kunne bidrage et par år mere til Danmarks bedste forening”
Formand for forretningsudvalget.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du ikke gå glip af nyheder om formidlingen af natur i Danmark, tilbud om formidlingskurser eller nyt fra foreningen, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.

 

Vi glæder os til at fortælle dig mere!

Scroll to Top