Sundhedsnetværket

Sundhedsnetværket er et netværk af naturvejledere og andre professionelle, der interesserer sig for hvordan naturen kan bruges til fremme af sundhed og livskvalitet. Vi er omkring 600 medlemmer.

Hvis du vil læse mere om Sundhedsnetværkets mange aktiviteter, så se her. Her kan du blandt andet læse mere om netværksdage, nyheder, inspirerende artikler og meget mere.

Netværket
Har du brug for at dele erfaringer eller få hjælp, inspiration, møde nye samarbejdspartnere eller få nye input i forhold til sundhedsarbejde i naturen, er netværket et godt sted at starte – alle er velkomne!

Vi mødes til netværksmøder, temadage, idé-udveksling og kurser og udsender jævnligt nyhedsbreve, så du kan holde dig ajour. Som medlem får du automatisk tilsendt netværkets nyhedsbrev.
Desuden udgiver vi artikelserien – Månedens Lysglimt.

Kontakt
Eva Skytte er netværkets tovholder. Eva kan kontaktes via mail på eva@naturkonsulenterne.dk. Vil du tilmeldes netværket, så send en mail til Eva – eller tilmeld dig maillisten her.

Hæftet “Sundhed og livskvalitet i naturen – et idekatalog”
Sundhedsnetværket har udgivet hæftet “Sundhed og livskvalitet i naturen – et idekatalog”. Hæftet ligger som bladre-pdf eller som pdf-fil
Vi har desværre ikke flere trykte hæfter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du ikke gå glip af nyheder om formidlingen af natur i Danmark, tilbud om formidlingskurser eller nyt fra foreningen, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.

 

Vi glæder os til at fortælle dig mere!

Scroll to Top